2016. március 29., kedd

Elkészült a zebra és Margaréta és DöglöttBéka is

Hobbi
Mostanság teljesen rákaptam a horgolásra. Képes vagyok hajnal négy körül felkelni azért, hogy horgoljak. Minek eredményeként megszületett a zebra (még nincs neve); és Margaréta.
Margarétával megdöntöttem eddigi horgolásaim magassági rekordját. Havvababa alapból indult, de kicsit átalakítottam. Sajnos, a feje így is nagy lett - hát még a leírás alapján!
DöglöttBéka fotója előnytelen, még nem találtam meg azt a nézőpontot, ami az eredeti jópofaságát átadná.
Csirkisztán
Ma rendeltem meg a csikenek utódait. Nagy lépésre szántam el magam, mert 20 darabot rendeltem a napos csibékből. Most nem jutott volna idő a keltetésre, ezért rendeltem. Elméletileg április 22-én mehetek értük. Addigra a mostani csikenállományt le szeretném vágni, fertőtleníteni és pihentetni a helyüket. Nagyon sajnálom, hogy ez lesz a végük, mert nagyon jól tojnak; de az új csapatot csak gyepálnák, akkora helyem meg nincs, hogy két részre bontsam a tyúkudvart és a házukat.

Kert
Én tervez, más meg végez. Sajnos, a pesti meló nem jött össze, így vissza a tanyára! Azonban mindennel le vagyok maradva. A pari és paprika magokat csak pár napja vetettem el. A hagyma még a zacsiban. Ezen a héten szeretném a lemaradásokat pótolni. -- Kétlem, hogy sikerül.
Ásás, komposzt széthordása, még permetezni valóm is van; hagyma elduggatása, a kert takarítása stb.
Előre "rettegek", mi lesz ebből a kapkodásból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése