2016. március 17., csütörtök

Nyúlgyerekek - 3díszmadár - DarázsDóri

Ezév bánatos napjainak szabadidejét, horgolással töltöttem. Így utólag áttekintve a "termést"; túl sok volt az ilyen nap.

 A nyúlgyerekeknek vannak színek szerint ikertestvérei is.

 
 Eddig, ezek a Jómaradak, a méretben legnagyobb horgolásaim.

DarázsDóri leírás nélkül, csak úgy fejből készült.
Mivel a nadrágja és a kapucnis felsője levehető, így a későbbiekben át tudom öltöztetni - mondjuk - katicának, vagy csigusznak is. Utóbbi kettő kisruha elkészítése még várat magára.

Csirkisztán
Sajnos Bélánkat át kellett segíteni az örök kapirkálómezőkre, mert már nem mertem én sem kimenni, a támadásai miatt. Így, most a fagyóban figyel. A tyúkok nyugisabbak lettek egy pár napig, majd a legerősebb tyúk, úgy döntött, hogy terrorizálja a többit. Úgy vélem, a következő hónapban Ő lesz a következő áldozat.

Kert
A tanyasi kert magára van hagyva, mivel Pesten maradtam, Apu betegsége, majd halála okán. Így az idén elmarad a palántanevelés, lenti kertészkedés.
A pesti kert totál káros, mert a csikenek ki voltak/vannak engedve, és mindent letaroltak. Mostanság már a borostyánt kezdték meg unalmukban.

Így marad a szomszédok előkertjének bámulása, míg reggelenként a közértbe elslattyogok bevásárolni. Gyönyörűen virágzott a hóvirág, a krókusz, most pedig az ibolya, a nárcisz, japánbirs és aranyeső bontogatja virágait. A magnólia bimbói is duzzadnak már.

1 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyosak a horgolt húsvétiak! Gratulálok!
    A szüleimnewk is volt ilyen 2hamis2 kakasuk, a gyerek nem mehetett ki tőle az udvarra. Ő is a fazékban végezte.
    Na, de hogy még a tyúk is terrorista legyen! Fazékba vele!
    Nálunk is kezd igazi tavasz lenni, mindenféle virágokkal, kerti tennivalókkal.

    VálaszTörlés