2017. január 8., vasárnap

Már barátok

A mai, igazán hideg reggelen egy kis melegség érte a lelkemet. Még sem kell Bunnytól megvállni.
Történt ugyanis a héten, hogy reggeli víz és ételosztáskor Bunny megharapta a térdemet. Ill. olyan agresszíven viselkedett, hogy elhatároztam = rövid időn belül mennie kell. Vagy találok neki új gazdát, vagy megy a levesbe.
Azonban Zizinyúl megoldotta a problémát azzal, hogy az ideiglenes barrikádon, amit a két nyúl közé szerkesztettünk biztonsági okokból - áttörte. Így, egész nap együtt voltak - amit mi később tudtunk meg. (bár voltak már együtt, de csak felügyeletünk mellett)
Hamár egyszer így történt, akkor a barrikádot szétszedtem és a két nyuszicsajt összeeresztettem végleg eredetben. Két napig Bunny mindig elbújt, ha arra járt Zizi; azonban a mai reggel a következő jeleneteket láttam -- tisztogatják egymást, pusziszkodnak, és örömmel kergetik egymást. Ami egy kicsit zavarba ejtett, hogy Zizi intim helyzetet felvéve, Bunny hátára mászott. Nos, akkor most mi van? A két lány nyuszit benevezhetjük valamelyik ezirányú felvonulásra, vagy a dokik nem tudják megkülönböztetni őket és Zizi fiú? Végül is kb. 30 nap múlva kiderülhet a dolog. A lényeg, hogy egyik sem agresszív a másikkal - És velem sem!
 egy reggeli pusza
 majd közös reggeli
 és megy mindenki a dolgára
 délután, már a Nap is kisütött
 
 

 Zizi mindig ott sziesztázik, a sövény mögött
 
 és az a bizonyos nyúlododu bejárata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése